Je kunt op 2 manieren weer in je Bidly account komen als je je wachtwoord vergeten bent.

1) Klik op login op de website. Je komt nu op het loginscherm. Vervolgens klik je op "Ben je je wachtwoord vergeten?". Vul dan het emailadres in dat hoort bij je Bidly account. We sturen je dan een link waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

2) Klik op login op de website. Je komt nu op het loginscherm. Vervolgens klik je op "Log in zonder wachtwoord". Vul dan het emailadres in dat hoort bij je Bidly account. We sturen je dan een magic link. Als je daarop klikt kom je gelijk in je account.

Het kan zijn dat deze emails in je spambox terecht komen, check deze ook indien hij niet in je normale inbox zit.

Heb je het antwoord gevonden?