Op dit moment hebben wij geen app die je kan downloaden. Wij hebben Bidly zo gebouwd dat wanneer je ingelogd bent het er wel hetzelfde uitziet en op dezelfde manier werkt als een app. Een zogenaamde Progressive Web Application voor de liefhebbers :)

Door een snelkoppeling te maken zul je ook een icoontje van Bidly op je beginscherm van je telefoon krijgen en kom je eenvoudig in je account zoals dat ook met een App zou gaan. Hoe werkt dat?

Het is een beetje afhankelijk van welke browser je gebruik maakt maar meestal werkt dat als volgt:

1) log in op bidly.io

2) In geval van chrome klik je dan op de puntjes in je scherm / bij Safari scroll je naar beneden en klik je op het vierkant met de pijl naar boven

3) Kies dan “toevoegen aan startscherm” of “Zet op beginscherm”, en voeg de link toe

4) Dan verschijnt het logo van Bidly op je beginscherm van je telefoon en kun je eenvoudig naar de applicatie toe.

Heb je het antwoord gevonden?